Fel kg daralt husba mennyi tojast meg zsemlet tesztek? Fasirt pogacsaim mindig megreped sütes közben
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 09:49
1/7 anonim válasza:
Én fél kiló hushoz l db tojást teszek, és 2 zsömlét. Ha még szükséges az állagához, akkor zsemlemorzsával dusitom.
2/7 anonim válasza:
kérdésedből ítélve,még kezdő fasírt gyártó lehetsz,
itt egy rövid kis videó,lehet,hogy segít ,neked is :
3/7 anonim válasza:
dettó úgy, mint az első. 1 tojás, 2 zsömle fél kiló húshoz.
4/7 anonim válasza:
Én kettő tojást,és kettő áztatott zsemlét,de még sose repedt meg nekem.
5/7 doboszoli válasza:
Vizes kézzel formázd, és hempergesd meg zsemlemorzsában.
Tipp: rakd a gombócokat kizsírozott tepsibe, a tetejére tegyél mindnek egy jó borsónyi fagyos zsírt, és add neki, hagy süljön. Az alátett sütőpapír csökkenti a mosogatás hálás munkáját.
6/7 anonim válasza:
Doboszoli válasza oké! De ha vizes kézzel elkészitett, zsemlemorzsába forgatott golyókat baconszalonnával kereszt alakba áthúzod, tepsibe rakod, gyönyörű is, finom is. A sütőpapir is oké, de igy nem kell alá-fölé zsiradék.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen sikerült vegre nem lett csunya repedt a fasirtom
2012. júl. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!