Miért reped meg az egyszerü barnasütim teteje? Recept szerint kerül bele minden, előmelegitett, közepes lángon sütöm, és mégis mindig megreped.
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:19
1/1 anonim válasza:
én előmelegített forró sütőbe teszem 5 percre, utána mérsékelem közepesre. próbáld meg, hogy amikor már feljött a tészta (felhúzta magát) és már kérgesedik, hústűvel több helyen szúrkáld meg, hogy a gőz ki tudjon jönni.
akkor még biztos ragacsos lesz, de nem baj. utána még
25-30 percig süsd.a végső tűpróba is fontos, amikor már nem ragadhat:)
bár nem tudom melyik receptet szoktad, én a kakaós lepényt csinálom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!