Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért reped meg az egyszerü...

Miért reped meg az egyszerü barnasütim teteje? Recept szerint kerül bele minden, előmelegitett, közepes lángon sütöm, és mégis mindig megreped.

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:19
 1/1 anonim ***** válasza:

én előmelegített forró sütőbe teszem 5 percre, utána mérsékelem közepesre. próbáld meg, hogy amikor már feljött a tészta (felhúzta magát) és már kérgesedik, hústűvel több helyen szúrkáld meg, hogy a gőz ki tudjon jönni.

akkor még biztos ragacsos lesz, de nem baj. utána még

25-30 percig süsd.a végső tűpróba is fontos, amikor már nem ragadhat:)

bár nem tudom melyik receptet szoktad, én a kakaós lepényt csinálom így.

2012. máj. 10. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!