Egy normál (közepes) torta egy 20-25 fős társaságnak elég?
Mekkor a forma átmérője? Ha normál, kör alakú csatos, azt kb. 16 szeletre tudod felosztani.
Mekkorákk a gyerekek? Mert a kicsik (4-6) csak turkálják, nem mindig tudnak megenni 1 normál szeletet. Ha nagyobbak, akkor simán eltűntetnek 1 tortát. Ebben az esetben kicsi lesz a torta ennyi főre.
Üdv!
ui.: legyen emeletes, ha megoldható, akkor elég 1,5 adag
Köszi a választ!
Normál, kör alakú, csatos :( 10 évesek a gyerekek. Ha csak turkálják, akkor is mindenkinek kell adnom egy-egy szeletet.
Szóval kevés, ettől tartottam.
Esetleg zománcos lábas, ami kisebb, mint a tortaformád?
Alul kibélelve sütőpapírral?
Vagy a sütő normál tepsije? Azt tudod úgy vágni, osztani hogy emeletes tortát kapj.
Kb a torta 2/3-nál elvágod, a nagyra ráteszed a kis részt, és kész a négyzet alakú emeletes torta.
De készíthetsz 2 tortát is, mert 1,5 időben, energiában ugyanannyi, mint ha kettőt sütsz.
10 éveseknek, meg 4 felnőttnek kevés lesz az 1. Én 7 gyereknek (5 évesek) és a 5 szülőnek sütöttem 16 szeletes tortát, és simán befalták. Mondjuk ők még turkálták, és volt aki a felét meghagyta, de igazad van, szelet akkor is jár mindenkinek.
Jó sütést, jó bulizást!
A tradi kislábas?! :)
Mindig így csináltuk. De vigyázz, csak olyan jó,aminek nem műanyag a füle! Rossz szaga van az égett műanyagnak.
Béleld ki sütőpapírral, oldalt meg is kenheted vajjal, bár ezt sütés után körbe is tudod vágni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!