Hogyan kell jó és szép piskótát sütni? Már többféleképpen próbáltam, de vagy összeesik, vagy a szélei nagyon szárazak. Hány fokon és mennyi ideig kell sütni? (elektromos) és melyik funkcióval érdemes megsütni?
én úgy szoktam, hogy ahány tojás, annyi ek. cukor, és liszt. Így is szokott sikerülni.
De az előző álltal leírtakat én is kipróbálom. Csak az nekem túl édesnek tűnik.
Az én piskotám ilyen .nagyon finom éss nem esik össze.Közepes tepsi ez !!!!!!! :6 tojäs sárgäjät a fehérjét félre teszed. majd felkell verni kenyényre
6evökanäl cukor, 1 vanéliás cukor, ezt habosra kevered utänna külön edénybe teszel ,7 evökanál lisztet bele egy csepp sot és fél csomag sütöpot és egy kés hegynyi szodabikarbona ezt összekevered . és fogod a tojäsfehérjéket felverd jo kem´nyre .ès utänna a säräs massähoz adod a lisztet ezt keverd ne félj sürü lessz amikor összekeverted akkor egy kicsi fehérjét adfsz hozzä és igy kevered ovatosan ,és most utänna jöhet a többi fehérje
ovatosan keverdd el fakanällal .è jöhet a tepsi amit elötte kizsirozol és bele teszekl lisztet amit körbe räzogatsz hogy minden felé lisztes legyen az oldalän is a tepsinek :Apropo°!ne ijedj meg ha zsirozni kell a tesit !Tév hit hogy z miat nem jön fel.Mert én mindig igy csinälom és szép csak az a mottoja ha kisült ugy érzed én probälni szoktam egy kis fogpiszkäloval a közepébe szurok és ha nem ragad akkor jo
és akkor kiveszed és azonnal porcukros nyujtodeszkära boritsd ki ,és utänna ätforditog és letakarod konyha ruhäval.A sütési fokot azért nem irtam ,mert nekem hagyomänyos gäz sütöm van.Ja és közben ne nyiss rä az elsö fél oräban
Jo étvägyat hoza .Ha igy csinälod tuti sikerül !ès ne adj ilyen olyan mester cukräszok vélemémyére ,mert ök mindent megkritizälnak.Azt hiszik ök a valakik és mäs nem is tud semmit.èn rengeteget sütök és nem csak piskotät ,és a csaläd megnyalja mind a tiz kicsi ujjät szoval csinäldd igy
és kérlek irj vissza hogy sikerült
ha nem sikerül elmegyek hozzäs és segitem megcsinälni ok?
na Szép napot!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!