Fasírtba milyen füszerek kellenek 50 dkg sertéshúshoz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:43
1/8 anonim válasza:
én pirospaprikát, pirosaranyat, sót, borst és őrölt köményt teszek bele. Meg persze hagyma és fokhagyma
2/8 anonim válasza:
Én pirospaprikát,borsot,szerecsendiót,kakukkfüvet,vöröshagymát prítva,éj tojást teszek bele.
3/8 anonim válasza:
En sot, borsot, tojast, fokhagymat, aztatott zsemlet es egy krumplit reszelek bele. Nagyon fincs! :))
4/8 ltimea válasza:
a fél kiló hushoz teszek, 2 tojást, só, bors, köménymag, pici szódabikarbóna, kb.3 evőkanál szójareszeléket, és prézlivel sűritem, amig jól formázható nem lesz. nem kemény, sőt a szódabikarbónától puha lesz.
5/8 ltimea válasza:
az előző vagyok, kb. 2 közepes fej vörös és 4-5 gerezd fokhagyma is kell még bele
6/8 anonim válasza:
Semmi extrát nem teszek bele, egy tojást fél kg húshoz, sót,borsot, pirospaprikát, és néhány gerezd fokhagymát reszelve, vagy nagyon apróra vágva. Kenyérrel szoktam összegyúrni, azzal a legjobb.
7/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy megsózom, esetleg kicsi bors, összevágok egy csokor petrezselymet, 3 gerezd fokhagymát belereszelek, beleütök egy tojást, és ennyi. Így százszor finomabb, mint pirospaprikával, meg zsemlemorzsával.
8/8 A kérdező kommentje:
Kísérletezgetős kedvemben voltam, így kipróbáltam reszelt krumplival, párolt brokkolival, egy kis reszelt sajttal, só, fehérbors, vegeta, tojás és zsemlemorzsával. Ja, meg fokhagymával. nagyon finom lett és a 20 hós fiam is imádta krumplipürével. Köszi mindenkinek!
2009. júl. 14. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!