Sült kacsát szeretnék készíteni szentestére. Miylen fűszerek illenek legjobban a kacsához?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 18:09
1/5 anonim válasza:
Mi rozmaringgal szoktuk sütni. Issssteni!
2/5 anonim válasza:
A só! A kacsa izt kár "elfűszerezni" ! Esetleg egy kis majoranna a belsejébe. Dobj bele l db almát, az felszivja a kellemetlen gőzöket. Ezt nem esszük meg, ki kell dobni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. dec. 20. 18:45
4/5 anonim válasza:
A kacsához KELL a belsejébe rozmaring és majoranna,hogy elvegye a "pocsolya" ízt.
5/5 anonim válasza:
Én majorannával füszerezem meg fokhagymával. Isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!