Mit tegyek még bele a frankfurti levesbe, tök ízetlen?
Figyelt kérdés
Már csomó sót, borsot beleszórtam, majorannát és pirospaprikát, köményt. Még mit tegyek bele, hogy ne csak mosogatólé íze legyen?2012. júl. 16. 13:12
1/13 anonim válasza:
Berántottad és zúzott fokhagyma?
Fűszerek közül mást már én sem szoktam.
Egyébként a virslin kívül nálam van benne karikára szelt répa-gyökér, és 1-2 szem krumpli is a káposztán kívül.
2/13 A kérdező kommentje:
nem zúztam meg a fokhagymát, lehet, ez a baj? Csak félbevágtam...Soha nem csináltam még ilyet, reménykedem, hogy kicsit összeérnek még az ízek.
2012. júl. 16. 13:17
3/13 anonim válasza:
Egy kis ételízesítőt tehetsz még bele, én bőven teszek bele fokhagymát, és majorannát is.
4/13 anonim válasza:
Halászd ki belőle a fokhagymát, és nyomd össze. Ha zöldségből raktál bele eleget, akkor már a gyári ételízesítő felesleges, csak a tartósítószert viszed be pluszként vele az ételedbe = életedbe.
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, szétnyomom a fokhagymákat :)
2012. júl. 16. 13:28
7/13 anonim válasza:
Szerintem a virslin is múlik az íze. én füstlit szoktam beletenni, azzal nagyon finom. és a fokhagymásoknak is teljesen igaza van, az nagyon fontos fűszer, és persze szétnyomva, vagy préselve.
8/13 anonim válasza:
Az oké, hogy szétnyomtad a fokhagymát.
De milyen lett az íze???
9/13 A kérdező kommentje:
kicsit javult, köszönöm, talán holnapra még jobb lesz, sűrűsödik is majd a hűtőben
2012. júl. 16. 18:05
10/13 anonim válasza:
Azért ez nem így megy, hogy beledobálod a fazékba, ami eszedbe jut, aztán besűrűsödik...
Ha nem rántottad és/vagy habartad be, nem lesz sűrűbb.
A fokhagymának sem mindegy, hogy félbevágják, reszelik vagy pirítják a rántásba. Legközelebb inkább recept alapján főzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!