1/9 anonim válasza:
Valaki korábban feltett egy ilyen receptet ide. Le is írtam, de ahogy nézem, valahol, valamit nagyon nem jól jegyzeteltem le.
Én még nem próbáltam ki, várjunk még, talán jelentkezik az, aki tudja a tutit.
Ha azt kéred, hogy írjam ide a (kissé) hibásan lejegyzetelt receptet, te eligazodsz rajta, szólj, és írom!
2/9 anonim válasza:
Minden fánkot össze lehet állitani este, éjjel hütöben tartani és másnap sütni. A hütöben éjjelen át lassan megkel, és még sokkal finomabb lesz, mint akkor, ha azonnal sütöd.
A tésztát összeállítod, jól kidolgozod, letakarod és berakod a hütöbe. Másnap kiszeded, kb. fél órát kinn hagyod szobahömérsékleten, nyújtod, szaggatod és sütöd.
Ha egyszer kipróbáltad, utána többé nem fogod máshogy késziteni, annyival jobb igy.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor megpróbálom azzal a recepttel ami nekem van. Remélem sikerül mert vinnék belőle apukáméknak is:)
2012. júl. 14. 12:18
4/9 A kérdező kommentje:
Tupperes kelesztőtálban is berakhatom a hűtőbe?
2012. júl. 14. 12:19
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Most gyúrtam össze úgyhogy majd reggel kiderül a végeredmény:-)
2012. júl. 14. 19:26
7/9 anonim válasza:
Sok sikert, és majd ird meg, hogy hogy tetszett!
8/9 A kérdező kommentje:
Tökéletes lett a fánk. Máskor is így fogom csinálni!
2012. júl. 15. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!