Van itt olyan anyós aki be meri vallani, hogy főzés terén tanult a mennyétöl valamit?
Ha van ilyen,akkor ennek a bevallásához miért kellene bátorság?
Csak ma a menyek többsége csak csirkemellből készít mindent,bolti fűszerekkel,szószokkal. Azt nem érdemes megtanulni.
A menyem szerencsére nem ilyen. Minden ételhez a megfelelő húst és fűszereket használja. Igaz,hogy sokszor tőlem kér hozzá tanácsot.
Van néhány étel,amit a neten talált recept szerint főz,és hoz kóstolót nekünk is. Van közöttük,amit én is beiktattam az étrendünkbe.
Nem szégyen tanulni senkitől.
Két lányom lévén, a menyecske kérdés számomra irreleváns, de szívesen tanulok BÁRKITŐL, akiről látom, hogy kipróbált ötleteket ad.
Ugyanakkor szívesen megosztom másokkal a saját tapasztalataimat, mindig hozzátéve, hogy "szerintem".
Nekem vejem van, sem Ő sem a lányom nem tudnak főzni.... (hosszú)..., de a múltkor,amikor unokáztam, láttam a konyhaszekrény oldalába ragasztva egy A4-es papírt, hogy
paradicsomleves. talán elkezdődik valami, de még nem hívtak meg rá, hogy referálhatnék, finomabb-e, mint az enyém:DD egyenlőre az általam készített koszton élnek,és úgy látszik, nem akarnak versenyezni velem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!