Tudtam venni 200Ft-ért kilóját és jó lenne, ha később is lenne.
2012. júl. 8. 11:31
1/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz lecsót, akkor piritsd le. Zsiradékon pirits hagymát, és karikázz rá paprikát. Lehet cikkekre vágni is. Kezd el párolni, és mikor 80 százalékos puha, süsd zsirjára. Dobozokba lefagyaszthatod. Jó füszerezésre, lecsónak egy kis paradicsommal átsütve, sültekre, Akár zsiros kenyérre is. Csak sózd. Üvegekbe is lehet tenni, tetejére egy kis szalicil.
2012. júl. 8. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Nyersen leszelve is lefagyaszthatod. lecsónak, pörköltfélékbe bármikor lehet törni róla , amennyi kell.
2012. júl. 8. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Ha tudtok grillezni, akkor egy parti alkalmával a husik mellé csinálhatsz feta sajttal töltött paprikát. Simán kettévágod a paprikákat, megtöltöd feta sajttal és mehet a grillre, de sütőben is megcsinálhatod. De akár husi nélkül is ehetitek, valamilyen körettel, azt rád bízom. :)
(Én múltkor juhtúróval is kipróbáltam, úgy is finom lett.)
2012. júl. 8. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Csinálj daráltpaprikát. Apum minden évben csinál, nagyon jó évközben, szinte mindenféle kajába teszünk (leves, pörkölt, sülthús stb.).
2012. júl. 8. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Megtisztítod, kicsumázod és lefagyasztod. Lehet belőle télen töltött paprikát készíteni.
2012. júl. 8. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Csinálj sültpaprikát. télire is el lehet tenni, nagyon finom a sültpaprika saláta.
2012. júl. 8. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Sült paprikakrémet, ajvárt
2012. júl. 8. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
a sima paprika saláta is nagyon finom, hűtőben sokáig eláll. kicsumázod a paprikát, majd vékony karikára vágod.
lesózod egy kicsit álljon a sóban. ecetes-cukros saláta levet készítünk, amibe beletesszük a kicsavart paprikát.
jól összekeverjük a lével, tetejére 1-2 paradicsomot teszünk cikkekre vágva.
de tovább is lehet menni, nyári csalamádé is készülhet belőle, ekkor uborkát, hagymát, esetleg még egy kis káposztát is teszünk hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!