Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell Uncle Ben's rizst...

Hogy kell Uncle Ben's rizst főzni?

Figyelt kérdés
)Tasakos rizsre gondolok.)

2012. júl. 6. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
vizet forralsz sót tegyél bele mert vacak íze lesz, mikor jól megszívta magát kiveszed a vízből
2012. júl. 6. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Vizet kell forralni, sót tegyél bele, majd a tasakos rizst, és ha újra forr, akkor takarékra teszed a gázt, és a dobozon feltüntetett ideig főzöd, általában két időpont van feltüntetve, én mindig a másodikig főzöm, fedő alatt.Ha kész, kiemeled a forró vízből, és lecsepegteted a mosogató felett, majd beleteszed egy lábasba és én szoktam rátenni egy evőkanál olajat, ezzel átforgatni óvatosan, pergős lesz és nem tapad össze. A rizzsel együtt tehetsz a vízbe egy marék mirelit , zsenge zöldborsót is, vele együtt meg is fő, ezt is leszűröd, és ráteheted a rizsre.
2012. júl. 6. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Ó, köszi. Most veszem észre milyen idióta vagyok, rá van írva a doboz hátuljára :D
2012. júl. 6. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt már nem is mertük mondani. :)
2012. júl. 6. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 7. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!