Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Uncle Bens édes-savanyú...

Uncle Bens édes-savanyú mártásból készült rizst, csirkét mennyi idős gyermeknek adnátok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kora körül adtam,azóta is imádja.
2012. máj. 8. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Semennyi, és ilyen szarokat én magam sem eszem. Értem én, hogy finom, de az ember ne egyen meg minden szemetet, amit talál.

A natúr Uncle Bens rizs az oké. A mártást felejtsd el egy életre.

2012. máj. 8. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2. mi a gondod vele?

összetevői:

víz, paradicsom, ananász, cukor, sárgarépa, ecet, vöröshagyma, kukoricakeményítő, piros kaliforniai paprika, zöld kaliforniai paprika, zeller, bambuszrügy, tamarinduszlé, étkezési só, pirospaprika kivonat, fűszerek.

ennyi.

melyikkel van bajod?????

2012. máj. 8. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt akartam belinkelni, hogy mik az összetevők. :)

Én is olyan egy eves kora körül adnék mar neki. Csak nem jutott eszembe mostanában, pedig régebben csinaltam. De majd hétvégén. :)

14 honapos kislany anyukaja

2012. máj. 8. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:

3,5 éves a fiam, 14,5 hós a lányom.

Szerintem hétvégén kipróbáljuk.

Én egészségesnek tartom, de most az összetevőket alaposan tanulmányozva már bátran állítom, hogy az.

2012. máj. 8. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Most jöttem a kamrából,de látom már beírták az összetevőket.Hát ennél nagyobb szemetek is vannak,amit én se adnék/ennék.De hogy kb 3 hónapban 1x ezt eszünk mert gyorsan megvan.Nem hiszem hogy életre szóló károsodást okoztam vele.Sőt.Szerintem nagyon finom,az állaga is megfelel egy 1 éves gyereknek.Főleg az a mennyiség amit pont a mártásból megeszik na bumm.
2012. máj. 8. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is esszük,mert nagyon finom és tele van zöldséggel! Egy éves koruk után már kaptak ilyen "mű" kajákat és azóta is szeretik. Nyugodtam adjad a gyerkőcnek!!
2012. máj. 8. 21:26
 8/8 anonim válasza:
nincs benne semmi szemét, parizerrel többet ártasz neki
2014. febr. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!