Ha magába megeszem a főtt tésztát, akkor lesz vmi bajom tőle?
Főzd meg, szűrd le, így nem lesz baj.
Ha van egy kis zsemlemorzsád + egy kis zsír v. olaj, azon a zsemlemorzsát pirítsd meg, a főtt tésztát forgasd bele, sózd meg = prézlistészta
De ha találsz egy kis lekvárt, vagy tejfölt akármit rá, az is jobb, mint üresen. Mindenesetre a kifőzött tésztát sózd meg.
Ismered a viccet?
Srác haza érkezik. Nézi, mi a kaja? Leemeli a lábosról a fedőt.
– Mi az ebéd? Tészta. Klasz, de nincs rajta semmi. Mit tegyek rá, édesanyám?
– A fedőt fiam, hogy ampádnak is maradjon.
Hogy mi lesz, ha üresen eszed a tésztát? Ízetlen, nem lesz túl nagy élvezet. Egyébként meg miután teleetted magad, fél óra múlva még éhesebb leszel.
Jó, hogy hat évvel ezelőtti kérdés, de kiakaszt. Mi bajod lehetne a főtt tésztától? Mák vagy túró netán dió elvonási tünet?! :D
Ezek mind csak ízesítésre valók. A nyers tészta azért nem egészséges, mert a gyomorban a nedvességet magába szívja. A főtt tésztának már nincs ilyen hatása, a rápakolt dolgok csak gasztronómiai élvezetet nyújtanak, egészségügyi szerepük nincs. Tehát ha nem akarsz lemenni a közértbe, nincs kaja otthon, akkor a főtt tészta is okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!