Palacsintatésztát sütés előtt kell állni hagyni? Ha igen, meddig?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 07:14
1/5 anonim válasza:
Kb fél óráig szoktam állni hagyni, hogy a liszt megszívja magát a folyadékkal.
2/5 anonim válasza:
Megkavarom a tésztát, majd utána kezdem előszedni a sütéshez szükséges kellékeket: serpenyőt, zsírt (én azzal sütöm) sütő-lapátot, a két tányért (egyikre borítom, a másikra átrakom töltötten), no és azok után készítem el a tölteléket is.
Kb. nálam is ez 20-30 perc. Ha mindezzel meg vagyok, ismét belekavarok a palacsinta-tésztába, ha úgy érzem, akkor még egy korty tejet öntök bele, ha nem tartom szükségesnek, elkezdem sütni.
3/5 anonim válasza:
Én is kb fél órát hagyom állni, utána már tényleg látszik, hogy esetleg higítani kell-e egy kicsit.én egy kis szódával szoktam higítani.
4/5 anonim válasza:
Én soha nem szoktam állni hagyni, nekem akkor nem sikerül.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor már biztos jó, 7-kor kevertem be.:)
2012. júl. 5. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!