Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak most vele, elég...

Mit csináljak most vele, elég bosszantó? Sürgős!

Figyelt kérdés

25.én vettem a CBA-ba gyönyörű füstölt hátsó csülköt,hogy majd ezen a héten,vagyis holnap megcsinálom babfőzelékbe,erre ma megnézem és fehér pénész? van rajta vagy mi,nagyon undin néz ki,még a szaga se olyan jó füstölt már:(( Pedig az van ráírva július 27.-ig jó!! Hűtőbe tároltam,most dobhatom ki?

Mitől lett ez rajta? Tökre sajnálom ezt szép husit..

2012. júl. 4. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nee komolyan kezdek rosszul lenni...

Végén elmegy a kedvem a finom babfőzeléktől..:D

2012. júl. 4. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Fúj b+ :S Én voltam a lekváros,szerintem soha többet nem eszek csülköt a zöld szutykos sztori után:D
2012. júl. 4. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:

A férjem mániája, hogy minden vásárlási blokkot hónapokig megőriz.

ha neked is meg lett volna, vissza is lehetett volna vinni,mert szavidőn belül romlott meg.

És tényleg nem szabad neylonba tenni, de még folpackba sem. a legjobb a sütőpapír ilyenre. kicsit kiszárad, de legalább nem nyálkásodik, romlik tovább.

Hát elég drága babfőzelék lesz ez így sajnos...

Írd a tanulópénz számlájára, ha ez egy kicsit vigasztal:))

2012. júl. 5. 07:54
 14/15 A kérdező kommentje:

igen igazad van,ilyen drága babfőzeléket még nem főztem:) Nemsokára megyek le henteshez,remélem hogy egyáltalán lesz nála füstölt hús xd

köszi a válaszod:)

2012. júl. 5. 09:53
 15/15 A kérdező kommentje:

nahh csak füstölthúsos csont volt azt belefőzöm,aztán vettem még hozzá füstölt kolozsvári szalonnát:)

már fő,fél 2-re kész:)

2012. júl. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!