Mit csináljak most vele, elég bosszantó? Sürgős!
25.én vettem a CBA-ba gyönyörű füstölt hátsó csülköt,hogy majd ezen a héten,vagyis holnap megcsinálom babfőzelékbe,erre ma megnézem és fehér pénész? van rajta vagy mi,nagyon undin néz ki,még a szaga se olyan jó füstölt már:(( Pedig az van ráírva július 27.-ig jó!! Hűtőbe tároltam,most dobhatom ki?
Mitől lett ez rajta? Tökre sajnálom ezt szép husit..
biztos?? Rengeteg helyen van :S egyszerűen hányingerem van,f@aszért írják rá,már bocsánat,hogy 1 hónapig jó hogyha hűtőben 1 hét alatt penészes lesz :@
nagyon dühít..
Vágd le róla a penészt, és használd fel nyugodtan!
(ne a penészt, hanem a csülköt :))
És amúgy be volt csomagolva? Vagy hogy volt a hűtőben?
Mert becsomagolva jó, hogy bepenészedik. Szabadon kell hagyni, még akkor is, ha kiszárad. Pl a bőre. Majd visszapuhul a levesben.
hát be volt sajnos nylonba,de legalább most ezt is megtanultam :S:S
Kérdés már nem aktuális,ebbe a percbe landolt a kukába,gusztustalan volt a belseje is csomó részen:S
Imádkozok hogy holnap reggel hentesnél legyen füstölt hús áhh..
Á, nem szabad becsomagolni, pl ha rendesen, hagyományosan van pácolva és füstölve, akkor még hűtőbe se kell tenni, csak száraz helyen tárolni.
Régen az ilyeneket a padláson tárolták, ahol 50 fok is lehetett, de száraz volt a levegő, így legfeljebb kiszáradt, de egy évig is elállt.
Amúgy nagyon meg kell nézni mostanában a füstölt cuccokat. Az utóbbi időben többször is tapasztaltam olyat hogy a belsejükben ilyen betokozódott járatokban volt valami zöldes/krémszínű undorító szar. Valami gusztustalan féregnek lehetett a petéje, vagy nem tudom, de hát az egy fertő!
Még jó, hogy csak melóztam vele, (munkahelyemen) és nem én vettem, jó pár ezer forintot kidobáltam emiatt.
Ez egy bizonyos márka főtt/füstölt terméke volt, (früstök egyébként) de nem az a lényeg, hanem hogy ha ez át tud menni az állat egészségügyi hatósági ellenőrzéseken, akkor bárhol lehet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!