Mit csináljak most vele, elég bosszantó? Sürgős!
25.én vettem a CBA-ba gyönyörű füstölt hátsó csülköt,hogy majd ezen a héten,vagyis holnap megcsinálom babfőzelékbe,erre ma megnézem és fehér pénész? van rajta vagy mi,nagyon undin néz ki,még a szaga se olyan jó füstölt már:(( Pedig az van ráírva július 27.-ig jó!! Hűtőbe tároltam,most dobhatom ki?
Mitől lett ez rajta? Tökre sajnálom ezt szép husit..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
biztos?? Rengeteg helyen van :S egyszerűen hányingerem van,f@aszért írják rá,már bocsánat,hogy 1 hónapig jó hogyha hűtőben 1 hét alatt penészes lesz :@
nagyon dühít..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Vágd le róla a penészt, és használd fel nyugodtan!
(ne a penészt, hanem a csülköt :))
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
És amúgy be volt csomagolva? Vagy hogy volt a hűtőben?
Mert becsomagolva jó, hogy bepenészedik. Szabadon kell hagyni, még akkor is, ha kiszárad. Pl a bőre. Majd visszapuhul a levesben.
hát be volt sajnos nylonba,de legalább most ezt is megtanultam :S:S
Kérdés már nem aktuális,ebbe a percbe landolt a kukába,gusztustalan volt a belseje is csomó részen:S
Imádkozok hogy holnap reggel hentesnél legyen füstölt hús áhh..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Á, nem szabad becsomagolni, pl ha rendesen, hagyományosan van pácolva és füstölve, akkor még hűtőbe se kell tenni, csak száraz helyen tárolni.
Régen az ilyeneket a padláson tárolták, ahol 50 fok is lehetett, de száraz volt a levegő, így legfeljebb kiszáradt, de egy évig is elállt.
Amúgy nagyon meg kell nézni mostanában a füstölt cuccokat. Az utóbbi időben többször is tapasztaltam olyat hogy a belsejükben ilyen betokozódott járatokban volt valami zöldes/krémszínű undorító szar. Valami gusztustalan féregnek lehetett a petéje, vagy nem tudom, de hát az egy fertő!
Még jó, hogy csak melóztam vele, (munkahelyemen) és nem én vettem, jó pár ezer forintot kidobáltam emiatt.
Ez egy bizonyos márka főtt/füstölt terméke volt, (früstök egyébként) de nem az a lényeg, hanem hogy ha ez át tud menni az állat egészségügyi hatósági ellenőrzéseken, akkor bárhol lehet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!