Ha tojást kell használnotok valamibe akkor rögtön bele rakjátok az ételbe vagy beleütitek valami kis tálkába ellenörzés céljából?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 18:11
1/9 anonim válasza:
Persze, tálba ütöm, de előtte tojás vízpróbát csinálok megmosom a tojást úgy ütöm bele a tálkába és utána mehet a kajába. Mindig ellenőrzöm a tojást felhasználás előtt.
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor nyáron jobb, ha felütöd külön egy kis edénybe, mert egy rossz tojás elrontja az alapanyagot és akkor kárba megy az egész. Nokedli, vagy fasírozott, vagy ha csupán panírozáshoz is használod inkább mosogass egy tálkával többet, minthogy a drága hozzávalókat kelljen kidobnod.
4/9 jocek80 válasza:
Mostanában elterjedt a fertötlenitet tojás, én azt választanám, kicsit drágább de nagyobb az esélye hogy nincs szalmonella. Ha leütöd, akkor egyesével üssed le... mert az ördög nem alszik. Ekkora kánikulában legjobb hütőben tárolni az ÁNTSZ sem ellenkezne a hűtő miatt.
5/9 anonim válasza:
Időjárástól függetlenül mindig felütöm külön kis tálba.
6/9 anonim válasza:
Mosás és tálka, ez a biztos szerintem is. egyszer egy kiló darálthúsom ment tönkre egy tojás miatt, ami romlott volt, és én akkor még tapasztalatlan simán ráütöttem.
azóta, mindig egyenként ütöm fel, úgy megy az alapanyagokhoz.
7/9 anonim válasza:
Csak is egyenként. Független ez időjárástól, évszaktól, származástól.
8/9 anonim válasza:
Én megmosom melegvizzel,utána ha feltörtem szappanos vizzel átmosom a sárgáját!
9/9 anonim válasza:
Nem értem mire jó a cinizmus egy ilyen egyszerű kérdés kapcsán. Észre kellene venni, hogy milyen lehetőségeket hordoz ez az oldal. Tudjátok, nyár van és vannak otthon unatkozó, számítógép előtt ücsörgő kiskamaszok, akik csak-csak bekukkantanak ide is. Elolvasgatják a válaszokat és valamikor majd hasznát veszik,tehát aki tud bármit az felelősen válaszoljon és tisztelettel a kérdező és a többi válaszoló iránt, mert ezen a módon is lehet némi értéket közvetíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!