Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha az USA-ba megyek, akkor...

Ha az USA-ba megyek, akkor csak ott lesz ellenőrzés, ahol belépek az országba? Mondjuk New York. De ha tovább megyek onnan, akkor a következő helyen már nem lesz ellenőrzés?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ott is bármikor igazoltathatnak, akárcsak itthon.

De automatikusan ellenőrzés csak beléptetéskor van persze. (Illetve még akkor is, ha országon belül is repülővel utazol, akkor ugyanúgy, ahogy Európán belül, becsekkolásnál ellenőriznek.)

2012. júl. 2. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Immigration Officer-rel csak az első belépésnél találkozol.
2012. júl. 2. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Még akkor is lesz ellenörzés,amikor felszállsz arra a gépre,ami az usa-ba megy. Én Frankfurtból mentem Washingtonba , a frankfurti repülögépen is megnéztek,kérdezték,hogy magamnak pakoltam-e,hagytam-e felügyelet nélkül a csomagom ..stb és a végén kaptam egy matricát az útlevelemre és a kézipoggyászomra ,aztán Washingtonban pár kérdés a bevándorlási tiszttől, fotó és ujjlenyomat - a vámtiszt elkérte a gépen kitöltött vámárunyilatkozatot (meg sem néztem a csomagjaimat) ,ezek után már senki nem szólt hozzám a teljes kinttartózkodásom alatt (Washingtonból még repültem tovább Jacksonville-be)
2012. júl. 4. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!