Miért nem áll össze a fondant?
Akkor folyik,ha sok benne a folyadék. (Víz,tojásfehérje).
Valóban a többi hozzávalót is írd,hogy lehessen segíteni.
Az lehet baj, ha esetleg túlmelegítetted a zselatint, mert akkor nem köt. A folyadék nem tűnik soknak.
Írj le mindent, hogy Te pontosan hogy csináltad!
Most hogy áll?
Ezen az oldalon van fázisképekkel is ugyanez a recept leírva, azt követve a képek alapján minden pontosan olyan lett. Úgy nézett ki. Porcukor szitálva. Zselatinos mézes cucc beletéve a fele porcukorba. Utána kevergettem. Majd adagoltam hozzá a porcukrot. És még mindig nagyon folyt. Ezért beleraktam az egész porcukrot. Kevergettem-kevergettem. De nagyon folyós volt. Már azon gondolkoztam hogy kidobom. De mondom inkább jövök hátha valakinek van valami ötlete. Néha ránéztem. És ahogy ott áll magának kicsit keményedik. De hogy én ebből golyót formáljak illetve kézzel gyúrjam az lehetetlen.
Köszönöm szépen hogy segíteni próbáltok.
Hűléskor dermed. Szerintem a fokozatossággal van baj.
Ezt a receptet még nem próbáltam. Más receptnél úgy van, hogy addig kell keverni az alap masszát, amíg legalább langyosra hűl és után kanalanként kell adagolni a cukrot. Szerintem kevergesd és hűtsd le. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!