Miért jó ha héjában főzöm a krumpilt a rakott krumpilba?
Figyelt kérdés
A legtöbb receptes oldalon azt írják, hogy a rakott krupliba a krumplit héjába főzzik, majd ha kihült felkarikázzák, így mitől jobb, mintha megpucolva főzném a krumplit, esetle gtudtok valami jó elkészítési módját?2009. júl. 9. 16:27
1/3 anonim válasza:
héjában ízesebb marad :) héj nélkül kifőnek belőle a "cucok" :)
2/3 anonim válasza:
Mert héjában egyben marad és tudod karikázni,míg ha felkarikázod és utána főzöd,akkor szétesik.
Héjában csak addig kell főzni,amíg bele tudod szúrni a villa hegyét.
3/3 anonim válasza:
én nyersen karikázom a krumplit a rakott krumplihoz, de jól felöntöm tejszínnel miután rétegeztem bele mindent, és nem marad kemény, és jó szaftos lesz .)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!