Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok, ezzel lehet...

Mit gondoltok, ezzel lehet (ne) spórolni, ha menüt veszünk?

Figyelt kérdés

A helyi falusi vendéglőben egész jó, finom és egyszerű, de laktató ételeket készítenek. 2 menüből lehet választani, tehát hogyha egyikben van gomba(amit Párom nem esz meg), akkor a másik ott van.

egy személynek 720 Ft, kettőnknek(bár én nagyon keveset eszek) 1440 Ft lenne. Hétfőtől-szombatig van.

Van benne: leves, második és desszert is.

Főzni tudok, nem gond, süteményekkel is megbirkózok :).

Beszélgettem másokkal, napi 1400-ból nem tudnak megfőzni.

Ti?

Bár inkább heti max 4 nap hozatnánk a vendéglőből, mert lehet, hogy a nyakunkon maradna, és én is készítenék ételeket, amikhez olcsó hozzávalók(DE! egészségesek) kellenek.

2012. júl. 1. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

főleg nyáron,amikor egy gyümölcslevessel elvagy egész nap.

Nálunk csak 650 a menü,de még igy is olcsóbb ha főzök,pedig hétköznap 2 napra van húsos és hétvégén is húsosat főzök.

2012. júl. 2. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
2 napra 1400 Ft-ból maximum paprikás krumplit meg hasonló proli kajákat lehet főzni szerintem...
2012. júl. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!