Mit gondoltok, ezzel lehet (ne) spórolni, ha menüt veszünk?
A helyi falusi vendéglőben egész jó, finom és egyszerű, de laktató ételeket készítenek. 2 menüből lehet választani, tehát hogyha egyikben van gomba(amit Párom nem esz meg), akkor a másik ott van.
egy személynek 720 Ft, kettőnknek(bár én nagyon keveset eszek) 1440 Ft lenne. Hétfőtől-szombatig van.
Van benne: leves, második és desszert is.
Főzni tudok, nem gond, süteményekkel is megbirkózok :).
Beszélgettem másokkal, napi 1400-ból nem tudnak megfőzni.
Ti?
Bár inkább heti max 4 nap hozatnánk a vendéglőből, mert lehet, hogy a nyakunkon maradna, és én is készítenék ételeket, amikhez olcsó hozzávalók(DE! egészségesek) kellenek.
ha keveset eszel és a párod se eszik túl sokat akkor kereshetnétek olyan vendéglőt ahol egy átlagnál nagyobb menüt adnak ( max 1000 ft) és máris jól jönnétek ki a dologból
Vagy akkor hetente tényleg csak 3-4 alkalom menü, a többi nap főzés. De én nem hiszem hogy ha otthon főzöl 2 személyre, levest, másodikot és még sütit is csinálsz az kijönne 1400 Ft-ból, a belefektetett munkáról meg nem is beszélve. Szóval szerintem nagyon megéri!!
Az igaz, hogy 3 fogásos ebéd nem mindig kell, főleg nyáron.
Télen praktikusabb, de nyáron egyel megelégszik, akár egy tányér leves is elég lehet.
Kinek mennyire jön ki hó végére a kaja költség?
Hány 10.000 ft körül mozog?
Nekem nincs benne tapasztalatom, csak tájékozódom, hogyha lassacskán lesz lehetőség összeköltözni, akkor hogy oldjuk meg a kaja dolgot :)
napi 1440 az heti 4 nappal számolva is 23ezer havonta,és maradék 3 napra neked kell csinálnod valamit,plussz reggelit venni,igy sokra jön ki.
Én főzök 2 naponta,és 2 napi kaja átlagba sincs 1400.(persze ha rántotthús,akkor van ennyi,de azért átlagba olcsóbban kijövök)
Köszönöm a válaszokat.
akkor mindenképp olcsóbb ha én főzök majd.
hasznomra vált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!