Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok, ezzel lehet...

Mit gondoltok, ezzel lehet (ne) spórolni, ha menüt veszünk?

Figyelt kérdés

A helyi falusi vendéglőben egész jó, finom és egyszerű, de laktató ételeket készítenek. 2 menüből lehet választani, tehát hogyha egyikben van gomba(amit Párom nem esz meg), akkor a másik ott van.

egy személynek 720 Ft, kettőnknek(bár én nagyon keveset eszek) 1440 Ft lenne. Hétfőtől-szombatig van.

Van benne: leves, második és desszert is.

Főzni tudok, nem gond, süteményekkel is megbirkózok :).

Beszélgettem másokkal, napi 1400-ból nem tudnak megfőzni.

Ti?

Bár inkább heti max 4 nap hozatnánk a vendéglőből, mert lehet, hogy a nyakunkon maradna, és én is készítenék ételeket, amikhez olcsó hozzávalók(DE! egészségesek) kellenek.

2012. júl. 1. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nyáron szerintem nem érdemes előfizetni, hiszen itt vannak az idény zöldségek, és gyümölcsök. 1440 ft-ból 2 napra is tudsz főzni. Télen már meggondolandó.
2012. júl. 1. 14:16
 2/12 anonim válasza:
76%

ha keveset eszel és a párod se eszik túl sokat akkor kereshetnétek olyan vendéglőt ahol egy átlagnál nagyobb menüt adnak ( max 1000 ft) és máris jól jönnétek ki a dologból

Vagy akkor hetente tényleg csak 3-4 alkalom menü, a többi nap főzés. De én nem hiszem hogy ha otthon főzöl 2 személyre, levest, másodikot és még sütit is csinálsz az kijönne 1400 Ft-ból, a belefektetett munkáról meg nem is beszélve. Szóval szerintem nagyon megéri!!

2012. júl. 1. 14:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Van kertünk, de minden elrohad. Retek, saláta, paprika, paradicsom szokott minimális mennyiségben maradni.
2012. júl. 1. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordattam így ebédet, szerettem, mert változatos, finom, és még az elkészítésével sem kell bajlódni. Természetesen ha magad főzöl, ennél olcsóbban is ki lehet jönni, mert egyrészt úgysem készítesz három fogást, másrészt ha te főzöl, abból nem csak egyetlen ebéd van, hanem többnyire marad vacsorára, vagy akár másnapra is.
2012. júl. 1. 14:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy 3 fogásos ebéd nem mindig kell, főleg nyáron.

Télen praktikusabb, de nyáron egyel megelégszik, akár egy tányér leves is elég lehet.

2012. júl. 1. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kinevetsz, de én 1400 Ft-ból kettőnknek két napra is tudok főzni. Arról már nem is beszélve, hogy akkor tudom, mi van a tányérban. A kerttel kapcsolatos problémád számomra is ismerős. A répát megeszik a csigák, a fehérrépa nem nő meg, a hagyma csupa kukac, amikorra nálam ehető paradicsom és paprika van, a piacon már szinte ingyen utánam vágják. 10-20 évvel ezelőtt ilyet még nem tapasztaltam.
2012. júl. 1. 14:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Kinek mennyire jön ki hó végére a kaja költség?

Hány 10.000 ft körül mozog?

Nekem nincs benne tapasztalatom, csak tájékozódom, hogyha lassacskán lesz lehetőség összeköltözni, akkor hogy oldjuk meg a kaja dolgot :)

2012. júl. 1. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ki lehet hozni olcsóban kettőtökre ha te főzöl.Majd meglátod ha összeköltöztetek.
2012. júl. 1. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:

napi 1440 az heti 4 nappal számolva is 23ezer havonta,és maradék 3 napra neked kell csinálnod valamit,plussz reggelit venni,igy sokra jön ki.

Én főzök 2 naponta,és 2 napi kaja átlagba sincs 1400.(persze ha rántotthús,akkor van ennyi,de azért átlagba olcsóbban kijövök)

2012. júl. 2. 10:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

akkor mindenképp olcsóbb ha én főzök majd.

hasznomra vált:)

2012. júl. 2. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!