Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogy csinálja a tökfőzeléket?

Ki hogy csinálja a tökfőzeléket?

Figyelt kérdés

Anyukám anno savóval csinálta, amitől finom savanykás lett (eceteset nem szeretem). Van még, aki így, vagy hasonlóan csinálja? Vagy ha kefírrel csinálnám és nem sima tejföllel, akkor is kicsit savanykásabb lenne?

Mit esztek mellé? Én általában fasírtot, de ha valakinek van mellé valami jó kis receptje, arra kíváncsi lennék. :)

2009. júl. 8. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apa ugy csinalja,hogy megfozi sos vizben,izesiti,aztan rantas,meg a tejfol.

De anyam teljesen mashogy kesziti. Megcsinalja a porkoltalapot,ebbe belefozi a tokot,aztan berantsa,es tejfol. Az ove sokkal pikansabb.

15/L

2009. júl. 8. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja. elso vagyok, bocsi.

Fasirtal szoktuk altalaban enni,es csirkemellel. De sokszor esszuk porkoltel is.

2009. júl. 8. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
A pörkölt nem rossz ötlet. Köszönöm. :)
2009. júl. 8. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én hagymán párolom a tököt és aztán csak habarom tejjel és kis tejföllel. No meg kapor persze. Mamám mindig szeletben sült húst kínált hozzá én meg csak úgy eszem, de ha kell választani akkor fasírt.
2009. júl. 8. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám tejfölös habarással csinálja,sok tejföllel és savanyú lesz neki. Én multkor kipróbáltam rántással,arról a menzai fözelék jutott eszembe,nekem bejött! =) Pörkölttel szeretem a legjobban,de sült oldalassal is nagyon jó. Én a fasirtot nem szeretem annyira.
2009. júl. 8. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:

én meg tejjel, kis rántás kapor, só, pici cukor, ecet 29/F szakács

kb 10 perc elkészíteni

2009. júl. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!