Van annak jelentősége, hogy egy sütihez belemorzsolom a margarint a lisztbe, vagy kicsit megolvasztom és hozzáöntöm?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:12
1/2 anonim válasza:
Van: ha belemorzsolod, akkor a margarin hideg marad és a süti omlós lesz. Ha megolvasztod, akkor nagyon felveszi a liszt és a süti olyan nehéz és nyögvenyelös lesz.
Az összemorzsoláshoz a legjobb, ha a kezedet is lehütöd, (hideg vizben megmosni, amig egész hidegnek érzed), akkor sokkal jobban sikerül.
2/2 anonim válasza:
Sajnos egyszer én is így jártam, hogy megolvasztottam a margarint, és nem lett túl jó a süti. Rossz se lett, de nem az igazi. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!