Mit főzzek 4 embernek ha én vega vagyok?
utolsó, azért a két dolog kissé eltér egymástól, nem gondolod? míg a vega nem eszi meg a húst (vagy a vegán pl. ált. az állati eredetű dolgokat), akár elvi okokból, akár ízlésbeliek miatt (mint pl. én, aki egészen egyszerűen annyira megundorodtam a hústól, hogy a szagát is nehezen viselem), addig a húsevők simán megeszik a húsmentes ételeket is...
egyébiránt én mindig készítek húsételeket a vendégeimnek, de a családnak is, de mindig az a vége, hogy mindenki a vega változatot akarja megkóstolni, mert az milyen guszta, milyen étvágygerjesztő, és számukra szokatlan, tehát extra - a vége pedig az lesz, hogy a húsmentes előbb elfogy, mint a húsos kaja, szóval most több húsmentes fogást készítek, hogy mindenkinek jussos... :)
szóval én azt mondom, tilos másokra erőltetni az egyéni ízlést (filozófiát, stb), de azért ha igény van az újdonságokra, az eltérőre, akkor igenis meg kell ismertetni a húsevőkkel a húsmentes finomságokat, mert sokan csak azért fanyalognak a "zöldségek" szó hallatán, mert elképzelni se tudja, hogy mit lehet belőlük készíteni a klasszik főzeléken és salátán kívül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!