Miért kemény a lángos külseje?
Kiszáradhatott a felülete kelés közben.
Le kell kenni olajjal amíg kel.
Amúgy én úgy szeretem, ha roppanós a külseje! :)
Nem volt száraz a külseje, nagyon jó tapintású volt. Ráadásul a "belsejéből" készült lángosok is keményhéjúak lettek.
Meg lehet enni, de tényleg ropog.
Akkor a tészta összetételével lehetett valami, nem tudom miből volt, esetleg volt valami amit máskor nem szoktál bele tenni...
Vagy még arra gondolok, hogy ha újkrumplit tettél bele, annak elég magas a keményítő tartalma, és esetleg az csinálhatott ilyet.
Mindenesetre ha legközelebb sütsz, és az elején észreveszed hogy ilyen, akkor pakold egymásra ahogy sül, vagy le is takarhatod egy tállal (kis hűlés után, hogy ne vizesedjen) és akkor a párától visszapuhul.
A sima lángos is, amit csak úgy húzni szoktam, és vékony a közepe, és ropogósra sül, az is visszapuhul valamennyire, ha egymásra pakolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!