Miért nincs 'íze' a lángosomnak?
Figyelt kérdés
ezt a lángost készítettem ma el, mindent úgy csináltam ahogy le van írva, azonban sütésnél már kemény a széle, belseje úgymond puha, de nem sok íze van .. :SS
mit ronthattam el? élesztő felfutott, hagytam állni is..:S
2012. jún. 16. 18:49
1/5 anonim válasza:
Sótlan. 75 deka liszthez kevés az egy kávéskanál só.egy csapott ek. jobb lett volna.
2/5 A kérdező kommentje:
elfelejtettem, a fele arányokkal csináltam ...de csak só o.O
háát majd teszek még a tésztához hátha..de akkor is, mitől olyan kemény a tésztája? lángososnál nem ilyen :(
2012. jún. 16. 19:01
3/5 anonim válasza:
sajnos akármilyen jó a recept, olyan mégsem lesz, mint a strandon:(
az biztos, hogy ott több liternyi olajban szinte úsztatják,úgy sütik.
otthon erre én pl nem vagyok képes, mert nem égetek el egy lángos miatt több liter olajat.
4/5 anonim válasza:
valaki ebböl él , ismerek ojat és van is recept hozzá irjon privátba aki kéri a receptett:D.Egyébként ki próbáltuk és jo izü lett, nyam-nyam...
5/5 anonim válasza:
A krumplis lángos napokkal később sem keményedik meg. Nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!