Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj, hogy párás maradt a...

Baj, hogy párás maradt a lekváron a celofán?

Figyelt kérdés

Cseresznyelekvárt főztem, és celofánnal zártam le, mert nem volt elég fedő. Forró volt ugye a lekvár, gőzölgött, és mikor rátettem a celofánt, rögtön bepárásodott. Azóta kihűlt, de a pára még ott van belül a celofánon apró vízpettyek formájában.

Nem is az a régifajta celofán, hanem valami puhább nejlonosabb befőzőfólia. Szerintem a régi celofán nem maradt sose ilyen. Vagy igen?



#pára #celofán #befőzőfólia
2012. jún. 25. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
...hát nem tudom mert én amit celofánnal fedek le, az mind megromlik.
2012. jún. 25. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

És szoktál ilyen páracseppeket látni rajta???

(Mert nekem nem szoktak megromlani. Csak nem emlékszem, hogy máskor is ilyen lett volna, máskor régifajta celofánt használtam...)

2012. jún. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!