Íztelen lett a currys csirkém. A curry-vel lehet a baj?
ananászos-curry csirkét csináltam, ezeket lepirítottam hagymával, egy jó evőkanál curryvel megszórtam, végül tejfölösen behabartam, összeforraltam és kész. a húst egy kicsit előre megsóztam, később a szószba is tettem picit ill egy kevés borsot. mégis jellegtelen lett a végeredmény, nem rossz, csak kevés íze van, pedig nem spóroltam a curryn. a teszkóban 2 féle volt, egy nagyobb zacsis, ilyen külföldi cucc és a Házi Arany keveréke. utóbbi olcsóbb volt, így azt vettem, mert kevesebb is és mondom ha nem ízlik nem dobok ki olyan sok pénzt az ablakon.
talán ezzel lehet a baj, azért nem intenzív ízű?
Lehet, hogy tényleg rosszul választottál. a házi arany inkább magyaros fűszerekben jó, de abban is közepes kategória. a curry annyira markáns íz, hogy egy evőkanállal érezni kellett volna, ha jó minőségű.ha van még az ételből, próbáld meg utánfűszerezni, hátha eléri a kívánt finom fűszeres ízt.
Sok sikert, nem Benned van a hiba, legközelebb biztosan finomabb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!