A rablóhúst csak frissen szabad tálalni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 13:35
1/5 anonim válasza:
Mi simán megesszük a maradékot másnap akár hidegen is.
2/5 anonim válasza:
Úgy a finom, de másnap is meg lehet még enni.
3/5 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy megcsinálom a nyársakat,és mindig annyit sütök csak ki amennyit megeszünk. Tehát másnap is frissebb így.
De ha már kisütötted mind,akkor sütőbe melegítsd úgy finom lesz,mikróba ne szerintem.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
én majd nem grillen, hanem a sütőben fólia alatt akarom sütni. ugyhogy én egyszerre akarom majd megcsinálni.
2012. jún. 22. 14:20
5/5 anonim válasza:
Úgy időzítsd a sütést, hogy frissen tálalhasd, mert hamar szárad a hús rajta.
amúgy a maradékot mi is megesszük hidegen is, de nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!