Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rablóhúst csak frissen...

A rablóhúst csak frissen szabad tálalni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi simán megesszük a maradékot másnap akár hidegen is.
2012. jún. 22. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy a finom, de másnap is meg lehet még enni.
2012. jún. 22. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

én úgy szoktam hogy megcsinálom a nyársakat,és mindig annyit sütök csak ki amennyit megeszünk. Tehát másnap is frissebb így.

De ha már kisütötted mind,akkor sütőbe melegítsd úgy finom lesz,mikróba ne szerintem.

2012. jún. 22. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi!


én majd nem grillen, hanem a sütőben fólia alatt akarom sütni. ugyhogy én egyszerre akarom majd megcsinálni.

2012. jún. 22. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy időzítsd a sütést, hogy frissen tálalhasd, mert hamar szárad a hús rajta.

amúgy a maradékot mi is megesszük hidegen is, de nem az igazi.

2012. jún. 22. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!