Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krémlevest szeretnék kis...

Krémlevest szeretnék kis cipóba tálalni a barátomnak. Megsüssem a cipót? V csak simán? Ötletek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Vágd le a tetejét, kapard ki a kenyér belsejét. ( Ezt egyébként kockára vágva megpiríthatod. Jó krémleves betét :D )

A kivájt cipót pirítsd meg, hogy a belseje kapjon egy kis kérget. Így nem áztatja el gyorsan a leves. Nagyon finom, ha a kalapját úgy pirítod hozzá, hogy megszórod egy kis sajttal.

2012. jún. 20. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A cipót ne süsd meg, mert ha kiszárad fél pillanat alatt magába szívja a levest.
2012. jún. 20. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kivájtad, akkor a benne levő kenyeret nyomkodd az oldalához!
2012. jún. 20. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hagymalevest szoktam cipóban tálalni. Mindig megpirítom, és nem ázik el. Hidegen viszont nem finom, melegen, ropogósan viszont finom a levessel, bele lehet harapni.

Akkor ázik el a cipó (függetlenül attól, megpirítod vagy nem), ha nem kaparod ki eléggé, és túl sok bele marad. Azért arra vigyázz, hogy nehogy kilyukadjon.


A "kalapjára" vékonyan vajat szoktam kenni, megszórom reszelt sajttal és megpirítom a cipókkal együtt. Nagyon finom köret a leves mellé, bár attól függ, milyen leves, jó-e hozzá a sajt.

2012. jún. 20. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!