Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pénisz alakú torta a barátomna...

Pénisz alakú torta a barátomnak. Vki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Hali most lesz a barátom szülinapja és akarok neki fasztortát csinálni poénból.Csak mert imádom cukkolni meg minden szóval azt szeretném kérdezni hogy tudja-e valaki h kell készíteni? mármint h a forma megis maradjon meg minden(szín stb). Vagy ezt csak cukrász tudja megcsinni?

2012. máj. 15. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
erotika webshopokat nézd meg biztos hogy fogsz találni hozzá formát!
2012. máj. 15. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
oké, de légyszi majd ne így nevezd a cukrásznak, hanem mondjuk "pénisz alakú torta", mert ez így borzalmasan igénytelenül hangzik...
2012. máj. 15. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagy tepsiben süss piskótát, vágd két részre, a lapok közé valami fincsi krém, körbevágod, és vond be marcipánnal vagy fondanttal.
2012. máj. 15. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de ha csak nem b*zi a barátod, nem hiszem, hogy örülni fog neki...
2012. máj. 15. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Remek humorérzéked van. Ha a barátod is ilyen, akkor o.k., összeilletek, de mi van, ha nem vevő erre?
2012. máj. 15. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:
ilyen tortát inkább lánybúcsúra szoktak csinálni..! akkor már miért nem mellet csinálsz?
2012. máj. 15. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy egy kamukerdes vagy a kerdezo primitiv...

Mar a kerdes is mindent elarul.

2012. máj. 15. 22:30
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

Vicces, hogy amikor én egy ételnél azt írtam hogy macskap*cs paprikát teszek bele, fennakadtam a trágárságszűrőn!!!:))ja akkor persze ö-vel írtam. utána javítottam cicakuki paprikára XDD.

Gratulálok a figyelemreméltó moderációhoz!!!

2012. máj. 16. 06:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Annak mér örülne??
2012. máj. 16. 07:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

8. válaszoló: a trágárságszürö NEM a moderátorok munkája, ezt az oldalon automatikusan müködik, az alapprogramban van beépitve.

De tényleg elég furcsán müködik néha, nekem már egészségügyi témánál dobta vissza a válaszomat, mert szerepelt benne a csipö-csont szó egybeirva...Kénytelen voltam igy irni, hogy elmenjen a válaszom.

2012. máj. 16. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!