Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ebben a melegben?...

Mit főztök ebben a melegben? Ugyan olyan ételek készülnek mint máskor?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 09:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Pont ezen gondolkozok, hogy semmi kedvem még melegebbet csinálni konyhában :D Tegnap töltött káposzta volt, az szerencsére volt a mélyhütőben összecsomagolva csak fel kellett rakni 1 órára rotyogni. Ma pizzát akar a párom, de szerintem hideg kaja lesz :D
2012. jún. 20. 09:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Csúsztatott palacsintát.
2012. jún. 20. 10:25
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Sokféle étel,leves is van a mélyhűtőben,csak a mikróban kell felmelegíteni.

Ilyen melegben nem főzök.

2012. jún. 20. 10:33
 4/17 anonim válasza:
53%
egyetek mirelit pizzát sütés nélkül. hideg is és pizza is, mindenki jól jár:)
2012. jún. 20. 10:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretem a hideg pizzát :D
2012. jún. 20. 10:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért, de ilyenkor valahogy a savanykás dolgokat kivánom. Egy jó kis tökfőzelék ecettel-kaporral, savanyú tojás leves, vadas szósz, krumpli főzelék tejföllel, babérlevéllel, zöldbab főzelék ecettel, cukorral, sóska, buggyantott tojás, fejes saláta, kovászos uborka.
2012. jún. 20. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
készült,de nem ettük,igy legafyasztottam,és hifeg gyümölcslevest főztem jó nagy adagot,azt esszük,illetve szendvicset,rengeteg gyümölcsöt
2012. jún. 20. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

Én képes vagyok a főzelékeket hidegen is megenni, most is az lesz:) hideg zöldbabfőzelék a hűtőből, hideg fasírttal.

Kutya meleg van, a macsekokat is vizes szivaccsal törölgetem, mert lihegnek, mint a kutyik.

2012. jún. 20. 11:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezen jár az eszem...

Nekem ugyan muszáj lenne főzni mert 3 pici fiam van, de Ők sem nagyon esznek ebben a melegben.

Ma savanykás zöldbablevest csináltam (tejföl-babérlevél-tárkony)

Este sütök nekik palacsintát.

Mi a férjemmel salátákat eszünk.

2012. jún. 20. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
hát én elkövettem azt a hibát, hogy császármorzsát csinálok. Természetesen nem mirelit. már 2 órája sütöm, akkora adag...hát tökéletes idő, csak 48 fok van a konyhában :). ja csináltam hozzá habcsókot :D
2012. jún. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!