Mit főztök ebben a melegben? Ugyan olyan ételek készülnek mint máskor?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 09:41
1/17 anonim válasza:
Pont ezen gondolkozok, hogy semmi kedvem még melegebbet csinálni konyhában :D Tegnap töltött káposzta volt, az szerencsére volt a mélyhütőben összecsomagolva csak fel kellett rakni 1 órára rotyogni. Ma pizzát akar a párom, de szerintem hideg kaja lesz :D
3/17 anonim válasza:
Sokféle étel,leves is van a mélyhűtőben,csak a mikróban kell felmelegíteni.
Ilyen melegben nem főzök.
4/17 anonim válasza:
egyetek mirelit pizzát sütés nélkül. hideg is és pizza is, mindenki jól jár:)
6/17 anonim válasza:
Nem tudom miért, de ilyenkor valahogy a savanykás dolgokat kivánom. Egy jó kis tökfőzelék ecettel-kaporral, savanyú tojás leves, vadas szósz, krumpli főzelék tejföllel, babérlevéllel, zöldbab főzelék ecettel, cukorral, sóska, buggyantott tojás, fejes saláta, kovászos uborka.
7/17 anonim válasza:
készült,de nem ettük,igy legafyasztottam,és hifeg gyümölcslevest főztem jó nagy adagot,azt esszük,illetve szendvicset,rengeteg gyümölcsöt
8/17 anonim válasza:
Én képes vagyok a főzelékeket hidegen is megenni, most is az lesz:) hideg zöldbabfőzelék a hűtőből, hideg fasírttal.
Kutya meleg van, a macsekokat is vizes szivaccsal törölgetem, mert lihegnek, mint a kutyik.
9/17 anonim válasza:
Nekem is ezen jár az eszem...
Nekem ugyan muszáj lenne főzni mert 3 pici fiam van, de Ők sem nagyon esznek ebben a melegben.
Ma savanykás zöldbablevest csináltam (tejföl-babérlevél-tárkony)
Este sütök nekik palacsintát.
Mi a férjemmel salátákat eszünk.
10/17 anonim válasza:
hát én elkövettem azt a hibát, hogy császármorzsát csinálok. Természetesen nem mirelit. már 2 órája sütöm, akkora adag...hát tökéletes idő, csak 48 fok van a konyhában :). ja csináltam hozzá habcsókot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!