Mit esztek ebben a nagy melegben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 22:40
1/14 anonim válasza:
Azt, amit hidegben is.Nem változtatom meg miatta különösebben az étrendem, bár a forró kajáknak ilyenkor nem örülök annyira.Valamivel kevesebbet is eszem,legszívesebben gyümölcsöt ennék csak.
2/14 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :)
2011. júl. 10. 22:57
3/14 anonim válasza:
én most pörköltet tarhonyával, most lett kész. amúgy kevesebbet eszek, de kb ua mint egyébként is
4/14 anonim válasza:
DINNYÉT! DINNYÉVEL!!!!
ÉLJEN A
DINNYE!!!!
ALÁÍRÁS: DINNYE
5/14 anonim válasza:
Gyümölcsöt gyümölccsel, ha van itthon. Ezen kívül müzlit és például kétszersültet, mivel egyszerűen nem bírok enni. Minden nehéz ételtől ég a gyomrom.
6/14 A kérdező kommentje:
tarhonya :O de rég ettem már olyat.
dinnye : D éljen, csak a sok mag ne lenne benne :S
utolsó válaszoló, hát az nemjó, ha ég. :S jobbulást!
2011. júl. 10. 23:16
7/14 anonim válasza:
Szia!
Reggel: semmit. Általában ebédre szoktam felkelni.
Ebéd: Főtt étel. Ez mindig változó, hogy mit. Van amikor csak levest, van amikor levest fő étellel.
Uzsonna: Gyümölcs, vagy fagyi.
Vacsora: Szendvics, esetleg ha olyan volt az ebéd amit nagyon szeretek akkor azt. De van amikor anyósom vacsorára is főz valamit.
8/14 anonim válasza:
Leginkább hideg kajákat.
Hideg gyümölcslevest, majonézes salátákat, gyümölcsöket. Melegen csak olyanokat eszek, amik hidegen nem olyan jók (pl. valamilyen hús rizzsel mégis csak jobb melegen), de abból is keveset.
10/14 anonim válasza:
Ugyanazt mint hidegben,egy kivétellel,forró levest nem eszek hőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!