Meg romlik a torta a nagy melegben?
Hétvégén elutazom és készíteni szeretnék egy tortát, de nem tudom, hogy hozzá kezdjek e. Busszal megyek az út 1,5 óra. De attól tartok, hogy mire odaérek megromlik. Szülinapra csinálnám, mert nem tudom mit vegyek. Jó ötlet ez?
(fekete erdő torta)
16/L
szerintem másfél óra alatt nem romlik meg semmi, és ha előtte hűtőben is volt, akkor meg semmiképp.
A fagyasztást nem javaslom, mert felolvadás után megváltozhat az állaga. Elég jól lehűteni 0 fok közelébe, de ne fagyjon.
áhh ne készísd el, megromlik
inkább csinálj kókuszgolyót, linzereket, péksütit, kekszeket, ezekből is vannak gusztososak és ezek el is állnak
ezek pl szülinapra is kitünőek, biztos lesz aki majd hoz tortát a linzerek, kisebb kínálgatni való sütiknek is fognak örülni
vagy csinálj egy egyszerű piskótát sok sok gyümölccsel, magvakkal, tetejére porcukor, fahéjas cukor
vagy ez is nagyon jól néz ki
könnyű elvinni és nem fog megolvadni, romlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!