Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet belőle főzni? Mit?

Lehet belőle főzni? Mit?

Figyelt kérdés
Életemben először csináltam kovászos káposztát. Nagyon finom lett. Azt szeretném tudni, hogy lehet-e belőle valamilyen ételt készíteni vagy csak savanyúságként eszitek.

2012. jún. 18. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám ( Te is próbálkoztál vele :)tejfölös, húsgombócos kapros káposztának elkészíteni.ugyanúgy mint, a töltöttkáposztát, de kicsit mégis másképp.
2012. jún. 18. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Hallottam róla, hogy készítenek belőle töltött káposztát bográcsban.
2012. jún. 18. 17:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is ilyesmire gondoltam. A kapor ugye már benne van+ fűszerek. Kis tejfölös habarás és kész is lehetne a főzelék. Csak azt nem tudom, hogy így, kovászolva lehet-e főzni éppúgy mint a savanyítottat.
2012. jún. 18. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Bármit készíthetsz belőle, ugyan úgy, mint a hordós káposztából.
2012. jún. 18. 17:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Zöld érintések megérkeztek :)
2012. jún. 18. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem húsos káposztának, nemrégiben csináltam. Hagymát dinszteltem, erre kockára vágott húst (én pulykacombot),rá a kapros káposztát, kis lét és vizet, egy-másfél óra alatt puha lesz, után kapros rántással berántottam. Ha nagyon sós kicsit mosd át és ne tegyél bele sok savanyú levet.
2012. jún. 18. 17:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon finomnak tűnik. Én is pulykával főzöm disznó helyett. Viszont nem szeretem a rántást. Habarva is ugyanolyan finom lehet nem? Nagyon jó ötlet a levét is felhasználni. Bár már sokat leiszogattunk belőle, ebben a melegben nagyon finom :)
2012. jún. 18. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lesz tejfölös habarással. a friss kapor csak feldobná, nem rontja el.
2012. jún. 18. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet habarni is, tejfölt én tettem bele, léből úgyis csak kevés kell, én sokat tettem és túl sós lett, de azzal savanyítottam tejföl helyett.
2012. jún. 18. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, azt akartam, hogy tejfölt én NEM tettem bele. :-)

Rántást is csak egy nagyon hígat.

2012. jún. 18. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!