Van kipróbált remoska receptetek? Szívesen olvasnék párat, ha nem hadititok.
A barátnőm ezt szokta készíteni.
Anno még Csehszlovákiából nagyon divat volt behozni a remoskát. elektromos főzőedény, felül a fedőben van a fűtőszál. Jó markáns vasalózsínór is kellett hozzá...
receptet sajnos nem tudok, csak ismerősöknél láttam valamikor, és emlékszem rá.
akkor szinte mindenkinek ilyen kellett, de valahogy nálunk ez kimaradt:)
Szia!
Rakott krumplit mi is szoktunk a remoskában készíteni.
Régen husit is csinált anyum abban az edényben. (Szerintem ugyanúgy, mint ha tepsiben csinálnád.)
Egyszer próbáltam piskótát, de az nem lett olyan jó - igaz, nem hagyományos, tojásos recept alapján készült és nekünk már nincs meg a kuglóf forma sem - ha neked megvan, akkor bevállalhatsz tésztákat is. (Én szívesen kipróbálnám. :-))
Nekünk még a régi fajta van, de lehet kapni új kivitelezésűt, biztosan nagyon jó!
Csináltam még pl. olyat, hogy rizs, savanyú káposzta, tejföl - amolyan rakott kaja volt, finom lett - csak már nem tudom, hogy pontosan hogyan készítettem... ;-)
Mindent receptek nélkül csináltunk a remoskában, nyugodtan kísérletezz te is, nekünk nagyon bejön, remélem, neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!