Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mert van az ha sütit sütök...

Mert van az ha sütit sütök mindig lemegy a gyümölcs a süti aljara? Mit kéne csinálnom hogy ne csak az alján legyen gyümölcs?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is leülepszik sütés közben mindig xd ezért anyu inkább mikor már majdnem összeállt a tészta a sütöbe akk nyomja bele:DD bár... ha pl meggyes piténél,azajo ha lemegy:) hacsak diszités képp kell a tetejére,jo anyu modszere
2009. júl. 5. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
meggyes piskota * boccsi:D
2009. júl. 5. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Lisztbe kell beleforgatni előtte. Ezt a Stahl Judit mondta. Csokidarabot v mazsolát. Na kipróbáltuk, ugyanúgy lement...

Szal sztem nincs semmi megoldás. Úgy is elfog fogyni:)

2009. júl. 5. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit elősütöd a tésztát, ahogy az első írta, és csak utána teszed rá a gyümit. Ehhez elég néhány perc.
2009. júl. 5. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha sütőporral készül a kalácsod, és sülés közben szórogatod rá a gyümölcsöt, nem vagyok benne biztos, hogy jót fog tenni a tészta állagának.Van néhány receptem, ahol megforgatom a gyümölcsöt lisztben, vagy morzsában, de inkább csak simán szétszórom a tetején. Azt hiszem a recepted nem tökéletes, ha érdekel küldök neked egy kiválló és nagyon egyszerű receptet, amit minden fajta gyümölccsel el lehet késziteni.
2009. júl. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!