Mit tegyek hogy a fánkom másnapra ne kezdjen száradni?
Figyelt kérdés
Ezek vannak benne semmi extra mégis szárad valami tipp? 500 g liszt
200 ml tej
40 g élesztő
50 g porcukor
60 g olvasztott vaj
5 db tojássárga
2009. júl. 5. 07:53
1/8 anonim válasza:
Edd meg, vagy takard le. :D
Én konyharonggyal szoktam letakarni és nem szárad meg.
2/8 anonim válasza:
Anyukám is letakarja konyharuhával, vagy beleteszi légmentesen zárható műanyag edénybe és akkor puha marad.
Illetve ami olyan jellegű sütemény annak meg lehet kenni a tetejét sütésnél, hogy ne száradjon ki. Akár cukros tejjel is meg lehet kenni, vagy tojással. Szerintem más lehetőség már nem nagyon van...
3/8 anonim válasza:
ja várj, vajjal is megkenheted vagy kis olajjal. De az olaj csak ráég.
4/8 A kérdező kommentje:
Kössz de leszoktam takarni ennek ellenére is szárad.Hát akkor csak a megevés marad :-)
2009. júl. 5. 10:06
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a többieknek is.
2009. júl. 5. 10:07
6/8 anonim válasza:
teljesen légmentesre takard le! hogy a törlőd dugd be az edény alá,mármint a széleit, sőt tegyél rá két törlőt!
7/8 anonim válasza:
Másnap evés előtt be a mikróba kicsit.
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy teszel a tésztába egy kis főtt krumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!