Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van ilyen fura szaga a...

Miért van ilyen fura szaga a karajcsontnak? Merjem megfőzni levesnek vagy inkább kukka?

Figyelt kérdés
Ma vettem a spárba karajcsontot szép frissnek nézett ki,de mikor hazajöttem és kibontottam olyn fura szaga volt,nem büdösnek mondanám.
2012. jún. 15. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

mosd le alaposan hidegvízzel, nem lehet annak baja. ha akkor is érzed a szagot akkor már állott lehet.

de főzve akkor is jó lehet még.

2012. jún. 15. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Enyhe ecetes vízben mosd le.
2012. jún. 15. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze az is lehet, hogy egyszerűen egy kimustrált kan disznó volt, annak jellegzetes kan-szaga van, mondhatni hogy egyenesen büdös. Attól még az ehető.

Ha nem tudod eldönteni a szag alapján, talán a szomszédasszony gyakorlottabb ezen a téren, kérd meg, szagolja meg ő is.

2012. jún. 15. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Trükközni lehet, de nem fogsz tudni belőle jóízűt enni.

Ér annyit pár száz forint árú csont?

2012. jún. 17. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!