Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akik dolgoznak minden nap...

Akik dolgoznak minden nap tudnak fött ételt tenni a családjuk elé?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, én akkor főzök, amikor kedvem és időm van. Ha eltartana párom és nem kéne dolgoznom, akkor főznék neki napi szinten. De most kettőnk közül én dolgozok többet, 6ra érek haza esténként. Általában hétköznap 1x főzök és hétvégén is egyszer, de akkor több mindent.
2012. jún. 15. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem és nem is akarok. Tök jó kajálda van a melóhelyemen, onnan hozok haza, de akkor sem dől össze a világ, ha 1-1x nem eszünk meleget.

Utálom ezt az egész főzős-házimunkás balhét! Miért érek én (a nő) kevesebbet, hogy nekem kelljen még ezt is megoldanom munka mellett? Amíg nem dolgoztam, addig nem volt gond, bár akkor sem szolgáltam ki a páromat, csak megcsináltam a házimunkát, főzést, hogy ő munka után minél több időt együtt tudjon tölteni a gyerekekkel és persze velem.

De amióta dolgozom, rohadtul megkeseríti az életemet ez az állandó harc az idővel...

2012. jún. 22. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!