Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Spárgából mit főzzek?

Spárgából mit főzzek?

Figyelt kérdés

Még soha nem csináltam spárgából semmit...

Melyik a jobb a zöld, vagy a fehér?

Mire kell odafigyelni az elkészítésénél?

Meg kell hámozni? Ha ingen akkor melyik részét?



2012. jún. 11. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
csak a szárát kell hámozni, a zöldnek pedig azt sem, ha friss és gyenge. ha fásnak érzed ott már vágd le azt a részt. a feje a legértékesebb. párolva, köretnek, vagy krémlevesnek iagaán finom.
2012. jún. 11. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
*igazán...
2012. jún. 11. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Mindegyik finom amúgy, talán a zöld zsengébb, bár nem attól, hogy zöld, hanem egy másik féle.

Konkrét recepteket sokat találsz a neten.

2012. jún. 11. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
a zöld inkább levesnek, a fehér pl. hollandi spárgának
2012. jún. 11. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Spárgás omlett, nagyon finom.
2012. jún. 11. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
A spárgás omlettet hogyan készítsem el?
2012. jún. 11. 11:22
 7/8 mustafa33 ***** válasza:
100%
kirántott gatyamadzagot.
2012. jún. 11. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 mustafa33 ***** válasza:
100%
(ne haragudj, muszáj volt ☻ )
2012. jún. 11. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!