Spárgából mit főzzek?
Figyelt kérdés
Még soha nem csináltam spárgából semmit...
Melyik a jobb a zöld, vagy a fehér?
Mire kell odafigyelni az elkészítésénél?
Meg kell hámozni? Ha ingen akkor melyik részét?
2012. jún. 11. 09:40
1/8 anonim válasza:
csak a szárát kell hámozni, a zöldnek pedig azt sem, ha friss és gyenge. ha fásnak érzed ott már vágd le azt a részt. a feje a legértékesebb. párolva, köretnek, vagy krémlevesnek iagaán finom.
3/8 anonim válasza:
Mindegyik finom amúgy, talán a zöld zsengébb, bár nem attól, hogy zöld, hanem egy másik féle.
Konkrét recepteket sokat találsz a neten.
4/8 anonim válasza:
a zöld inkább levesnek, a fehér pl. hollandi spárgának
6/8 A kérdező kommentje:
A spárgás omlettet hogyan készítsem el?
2012. jún. 11. 11:22
8/8 mustafa33 válasza:
(ne haragudj, muszáj volt ☻ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!