Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma ami olcsó és...

Mit főzzek ma ami olcsó és nem krumplis? Nálatok mi lesz az ebéd?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 07:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Ma a hétvégi maradék leveshez főzök ki tésztát,és van még csirkepöri.

Egyébként káposztás tészta,kakaós vagy lekváros tészta.

De mi van otthon,abból próbálj kihozni valamit?

2012. jún. 4. 07:16
 2/18 anonim ***** válasza:

Maradék: borsóleves + karfiolpörkölt nokedlivel.

Szombaton csináltam: rántott karalábot (elszeltem, sós vízben megfőztem, lehet panírozni, de én sűrű palacsinta-tésztába forgattam) + hozzá virslit is bebundáztam, megsütöttem. Olcsó és elég jó hóvégi kaja.

2012. jún. 4. 07:16
 3/18 anonim ***** válasza:

Csinálj:

- zöldséglevest, tojáspörköltet főtt rizzsel, vagy nokedlivel

- szárazbableves kolbásszal, + túrós tészta

2012. jún. 4. 07:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
borsófőzelék lesz rántott párizsival.
2012. jún. 4. 07:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapról maradt rakott karfiol.Tudom nem olcsó a karfiol,de én 100ft-ért vettem kg-ját. Ja és 2napra szoktam főzni.Jobban megéri.Holnap zöldbabfőzelék lesz sült parizerrel.
2012. jún. 4. 07:25
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Tejfölös gombapörkölt lesz, kagylótésztával.

a hét végén vettünk akciós tejfölt, a gombát a piacon vettük, nem volt 600 ft kilója, így nem tartom túl drágának és finom is.

2012. jún. 4. 07:28
 7/18 anonim ***** válasza:
57%

csináhatnál fél kiló fagyos (kb 200 ft) csirkemájból, egy kis zöldségből és rizsből pl májrizottót is. a rizs is nagyon olcsó.

vagy egy üveges lecsó ( a friss még drága ) rizzsel, egy kis lecsókolbásszal, sok és lakataó is.

2012. jún. 4. 07:36
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Már megy lefele a tojás ára, a tojásos nokedli sem megfizethetetlen.

ha egy kis kiolvasztott szalonnán megpárolt egy-két marék szeletelt gombára szeded a nokedlit, és úgy teszed rá a tojást, egész új dimenzióban fogod látni, illetve ízlelni, ezt az egyszerű ételt.

persze a saláta is jár mellé:)

2012. jún. 4. 07:41
 9/18 anonim ***** válasza:

Persze tényleg, ha memegírnád, hogy mid van otthon, vagy hova tudsz boltba menni, még több ötletet kaphatnál.

pl a Lidl-ben 189 ft egy 450 gr-os 20 %os tejföl, 110 ft a saláta, csak hát nem tudjuk, milyen bolt van a közeletekben.

Egy köménymagos tojásleves, rizskochkal, lekvárrral is egyszerű és finom, nem drága.

a száraztészták is olcsók, lehetne egy sajtos-sonnkás-tejfölös tészta egy kis reszelt sajttal a tetején sütőben átpirítva.(sonka, sajt elég csak mutatóba , az íze a lényeg)

2012. jún. 4. 08:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Egy pizzát összedobni sem nehéz, ha vannak otthon alap hozzávalók.

A férjem, most súgott, hogy megy a boltba, hoz élesztőt,hogy holnap pizza legyen:)))

2012. jún. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!