Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami jó receptetek erre...

Van valami jó receptetek erre a meleg napokra?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, a dinnyét eszem egész nap, semmi ötletem nincs mit lehetne főzni. A férjem lassan hülyét kap a gyümölcslevestől és a lecsótól, mert csak ez a két nyári étel jut eszembe.
2009. júl. 3. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Főzelékek pl. tök, zöldborsó, zöldbab, spenót. Zöldséglevesek hússal, hús nélkül. Ha lesütsz húst nagyobb mennyiséget, vagy egybefasirtot pl. akkor utána már csak a köretet kell váltogatni,akár párolt zöldségeket, petrezselymes krumplit, rizibizit, vagy a főzelékeket.
2009. júl. 3. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
mi ma pl rántott patiszont, cukinit eszünk ebédre. Nagyon finom, ha nem akarsz a rántással vacakolni, elég ha olajban kisütöd, mellé pedig valami husi, szintén csak olajon átsütve, hogy a férjednek is jó legyen. Ja és szerintem tök jó a patiszon mellé a majonéz, tartár tunkolni.
2009. júl. 3. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú, pedig kapásból a gyümölcsleveseket akartam javasolni :)

Nyári étel a finom főtt csöveskukorica :) Na meg a virsli kecsappal, mustárral.

Ha valami hideget akarsz, akkor gaspacho [link]

2009. júl. 3. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
sült cs.comb vagy mell hideg salátákkal (uborkasali, káposzta sali, burgonya saláta) vagy akármilyen körettel.
2009. júl. 3. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket:)
2009. júl. 4. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
mélyhűtős torta
2009. júl. 10. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!