Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta, zabpehelyből?

Palacsinta, zabpehelyből?

Figyelt kérdés
Ha a zabpelyhet ledarálom, használhatom fehérliszt helyett palacsinta sütéshez? Szép palacsintatésztát tudok majd belőle sütni?
2012. jún. 9. 19:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én ledaráltam a zabpelyhet liszt szerűség lett belőle utána elkészítettem a palacsintatésztát hagyományos módon és olíván sütöttem meg tefalos sütőben egyáltalán nem ragadt nem is szakadt el és nagyon finom lett:)
2012. júl. 19. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!