Segítség! Mit főzzek ma? 9-ig össze kéne raknom, de se a férjem, se anyukám, se öcsém nem tudja, hogy mit csináljak:S.
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 08:16
11/17 anonim válasza:
Férfit menüről sose kérdezz! Értelme semmi.
12/17 A kérdező kommentje:
Oké, kezd alakulni:D már látom a fényt az alagút végén. Találtam itthon darálthúst fasírtnak. Hozzá csinálok törtkrumplit, savanyúsággal. Vagy van fagyasztott pörkölt (a tegnapi babgulyásból maradt. Én úgy szoktam csinálni, hogy megfőzőm a bablevest kolbásszal stb, és külön a pörköltet, és utána jól átfőzőm a kettőt együtt), szóval a pörkölthöz esetleg tarhonya, plussz a savanyúság? És végül hát a lángos. Levessel még gondban vagyok...
2009. júl. 3. 08:46
13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen. Férfit arról, hogy mit főzzön az ember?! Férjem az előbb azt mondta, hogy rizst rántott tökkel... vagy valami ilyesmi borzadály ötlettel állt elő.
Na amit az előbb írtam, az jó lehet?
2009. júl. 3. 08:49
14/17 anonim válasza:
Szerintem pörkölt tarhonya savanyúság. Levesnek sör, kávé.
Vagy bármi leves(kocka, zöldség) grízgaluskával.
Ez egyszerű, és felújítós kaja.
(Mi magunknak szoktuk csinálni, és ételkonzervet eszünk akkor ez a hagyomány)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok ötletet:D! Most gyorsan neki is állok a lángost begyúrni:).
2009. júl. 3. 09:12
17/17 anonim válasza:
szerintem csinálj egy jó kis bablevest rakj hozzá karikázott kolbászt.répát fűszert stb.2.egy jó túrós csuszát és 3 akkor lehet lángos.ha ezzel nem lakik jól akk farkas éhségű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!