Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 10:05
21/32 anonim válasza:
Ma: már fő a pusztapörkölt, a káposztasaláta már kész.
22/32 anonim válasza:
petrezselymes újkrumpli párolt répával
cukkinis-szalonnás-bazsalikomos csirkemellcsíkok párolva
kovászosuborka
meggyes-mákos pite
23/32 anonim válasza:
Csirke aprólék leves, májgaluskával. Füszeres csirkeszárnyak petrezselymes új krumplival, fejes saláta. Meggyes bögrés süti.
24/32 A kérdező kommentje:
Én krumplipürét és fasírtot :)
2012. jún. 10. 08:59
25/32 anonim válasza:
Az se rossz. Irok hozzá egy kis "feldobót". Ha van még régi hagymád, tisztits meg párat, és karikázd fel egy befőttes üvegbe. Főzz fel egy kis vizben cukrot, sót - legyen jó édes- és a végén ecetet. Ha jó izü a lé, öntsd a hagymára jó forrón, és hagyd kihülni együtt. Nagyon finom lesz a krumpli püréhez és a fasirthoz.
27/32 A kérdező kommentje:
Hű köszi szépen, legközelebb mindenképpen kipróbálom! :)
2012. jún. 10. 11:31
28/32 anonim válasza:
Kétfélét csináltam, megoszlanak a kívánságok. lapocka szeleteket sütöttem, jó vastag húsosakat, szóval nem papírszeletet, zsírban, borssal, fokhagymával.
csináltam az ifjúságnak rizibizit, uborkasalátát mellé, a ház urának pedig paradicsomoskáposzta volt a kívánsága a sült hús mellé.
Rajtam nem múlott, mindenki ki van szolgálva...:)
egy őszibarackos gyümölcstortát csináltam, még tegnap délután.
29/32 anonim válasza:
Gulyáslevest ennék krumplispogácsával, ´vagy lángossal. Remélem anyu megcsinálja...
30/32 anonim válasza:
tökfőzelék fasírttal
estére meg rakott krumpli csemegeubival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!