Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 10:05
11/32 anonim válasza:
Paradicsom leves, csülökpörkölt, tarhonya, uborka saláta.
12/32 anonim válasza:
Zöldbab leves, sok petrezselyemmel, zeller levéllel. Csirke máj pörkölt rizzsel, fejes saláta.
15/32 anonim válasza:
Lecsót és gyümölcslevest főztem, de a leves nehezen hűl, úgyhogy az szerintem holnapra lesz az igazi :)
16/32 anonim válasza:
Semmit, mert a férjem külföldön dolgozik, és magamnak nem főzök.
Pedig tele van a hűtő mindenféle finomsággal. Majd főzök, ha hazajön...ki tudja mikor...:((( Alig várom hogy együtt együnk ezekből a finomságokból!
17/32 anonim válasza:
De sok finomat ettetek:) Nálunk is hal volt, de sült, ropogós kárász, behűtött sposzkasalátával.
szeretem ezt a párost.
18/32 anonim válasza:
reszelt füstöltsajttal és tejföllel töltött rántott gombafej volt ma tepsiben sült hagyma és krumpli karikával és tejfölös uborka salival:)
és még muffint szeretnék....:)) ha lenne kedvem....
20/32 anonim válasza:
Tegnap volt a krumplis tarhonya, ahogy írtam.
Ma: rántott karaláb + petrezselymes krumpli + káposzta sali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!