Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz kemény a tojás ha...

Miért lesz kemény a tojás ha megfőzzük?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egy fehérje bázisú "termék", ezért köztudott, hogy a fehérjék közel 42-45 celsius fokos hőmérsékleten kicsapódnak és ezért lesz egyrészt fehér, másrészt kemény is a főzés során!
2012. jún. 7. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!