Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Különböző főzőműsorokban...

Különböző főzőműsorokban többször láttam már hogy ( külföldi ) szakácsok ( nestlé ) karamellkonzervet bontanak sütemények krémjéhez. Itthon hol lehet beszerezni, vagy mivel lehet pótolni?

Figyelt kérdés

#Nestlé #Karamellkonzerv #karamellkrém
2012. jún. 4. 14:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, nagyon finom lett!!;))

Kb.3,5 órát főztem a konzervdobozt, aztán kihülés után felbontottam, sajna úgy tűnt semmi nem történt a sűrített tejjel...gondoltam főzöm még kicsit befőttesüvegben. Miközben öntöttem át egyszercsak megláttam kb a felénél, az alja bizony már csodálatosan karamellizálódott;)))) Úgyhogy jól összekevertem és főztem nagyon kis lángon még vagy 3 órát a befőttesüvegben. Fantasztikus lett! Legközelebb bátrabb lángon főzöm a konzervet és megfordítom néha.

Én sajttortát dekoráltam, ízesítettem vele....;)

2012. szept. 5. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!