Különböző főzőműsorokban többször láttam már hogy ( külföldi ) szakácsok ( nestlé ) karamellkonzervet bontanak sütemények krémjéhez. Itthon hol lehet beszerezni, vagy mivel lehet pótolni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:51
11/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, nagyon finom lett!!;))
Kb.3,5 órát főztem a konzervdobozt, aztán kihülés után felbontottam, sajna úgy tűnt semmi nem történt a sűrített tejjel...gondoltam főzöm még kicsit befőttesüvegben. Miközben öntöttem át egyszercsak megláttam kb a felénél, az alja bizony már csodálatosan karamellizálódott;)))) Úgyhogy jól összekevertem és főztem nagyon kis lángon még vagy 3 órát a befőttesüvegben. Fantasztikus lett! Legközelebb bátrabb lángon főzöm a konzervet és megfordítom néha.
Én sajttortát dekoráltam, ízesítettem vele....;)
2012. szept. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!